Ești ceea ce mănânci!


BANANE LA GRATAR CU SOS CARAMEL

28.06.2015 10:31


BANANE LA GRĂTAR CU SOS CARAMEL

INGREDINENTE:        
4-5 banane         
100 g. zahăr brun         
1 cub de unt de cacao / 1 linguriță unt de arahide

MOD DE PREPARARE:        
se curăță bananele;       
se taie în jumătate bananele;        
se pun pe grătar și se lasă câteva minute pe fiecare parte;        
se scot într-un vas;

SOSUL CARAMEL

-  se pune zahărul într-o crăticioară;

- se fierbe încet la foc mic până capătă  se caramelizează;

- se mișcă din când - în când crăticioară;

- atenție căci trebuie să capete consistența unui sos, dar să nu se ardă, că devine
amar;

- se adaugă untul de cacao / arahide

-  se servește cald sau se poate da la frigider câteva ore;

- se toarnă sosul caramel fierbinte peste banane.

POFTĂ BUNĂ!


—————

Înapoi