Ești ceea ce mănânci!


BATOANE VEGAN

17.01.2016 11:46


BATOANE VEGAN

INGREDINENTE:

Pentru stratul de bază 

  • 170 grame curmale
  • 75 grame nuci caju
  • 6 grame nuci
  • 3 linguri miere / sirop de      arţar
  • 2 linguri pudră de roșcove

Pentru topping

  • 1 lingură ulei de nucă de cocos
  • 3 linguri cu vârf cu praf de roșcove
  • 3 linguri sirop de arţar
  • 2 linguri seminte de chia
  • 50 grame curmale
  • 40 grame nuci caju

MOD DE PREPARARE:      
se pun seminţele de chia într-un bol cu 8 linguri de apă şi lasă să se hidrateze;      
 se pun toate ingredientele pentru stratul de  bază într-un blender amestecă-le bine;      
 se presează amestecul rezultatpe fundul unei tăvi adânci;    
se pun toate ingredientele pentru topping în blender alături de seminţele de chia şi mare
parte din apă; amestecă-le până se omogenizează. Dacă vreți ca amestecul să fie mai dulce, mai adaugă puţin sirop de arţar sau miere şi se amestecă iar;    
se toarnă amestecul peste stratul de bază, apoi se pune tava la congelator pentru cel
puţin o oră;    
după ce este gata, se pot tăia în bucăți;      
se pot ţine batoanele la frigider chiar şi o săptămână sau în congelator dacă ați făcut mai
multe.

POFTĂ BUNĂ!!


—————

Înapoi