Ești ceea ce mănânci!


BOMBOANE DE CIOCOLATĂ

10.04.2016 13:01


BOMBOANE DE CIOCOLATĂ

INGREDINENTE:        
250 g cereale cu fructe
200 ml lapte vegetal
100 g stafide
10 curmale deshidratate
150 g praf de inka / 100 g.  praf de roșcove
300 g nucă
esenţă de vanilie
50 ml coniac sau rom
2 linguri cu miere        
fulgi de nucă de cocos

MOD DE PREPARARE:         
se pun cerealele într-un vas și toarnă laptele vegetal, peste ele;        
se lasă la înmuiat circa o oră, la temperatura camerei, amestecând din când în când;         
se pun stafidele într-un bol, se toarnă deasupra coniacul / romul și acoperă cu o farfurioară;       
se storc cerealele bine în palme și se pun într-un vas de blender împreună cu stafidele înmuiate, curmalele, mierea și praful de inka / roșcove, esenţa de vanilie și nucile;         
se amestecă bine și din compoziţia obţinută se modelează sfere mici cât o nucă;         
se tăvălesc prin fulgi de nucă de cocos.

POFTĂ BUNĂ!!


—————

Înapoi