Ești ceea ce mănânci!


BOMBOANE DIN FULGI DE OVĂZ

29.05.2016 10:30


BOMBOANE DIN FULGI DE OVĂZ

INGREDINENTE:        
150 g seminţe de in        
150 g fulgi de ovăz         
100 g unt vegetal        
100 g miere        
80 g fructe uscate asortate

 MOD DE PREPARARE:       
se macină seminţele de in şi amestecă-le cu fulgii de ovăz;        
se amestecă untul vegetal cu mierea și cu amestecul de in şi fulgi cu ovăz;       
se ia cu linguriţa din compoziţia aceasta şi se pun în tava tapetată cu hârtie de copt;        
se taie fructele uscate bucăţele și se decorează bomboanele formate;          
se dau la cuptorul încins pentru 15 minute, la foc potrivit;        
se lasă apoi bomboanele cu ovăz și fructe uscate să se răcească pe un grătar.

POFTĂ BUNĂ!!


—————

Înapoi