Ești ceea ce mănânci!


BORȘ DE VARĂ

08.06.2015 10:04


BORȘDE VARĂ

INGREDINENTE:        
1 cană cu tărâțe de grâu       
¼ cană cu mălai        
½ lămâie       
5-6 frunze de vișin        
1 felie de pâine

MOD DE PREPARARE:        
se spală frunzele de vișin;        
se stoarce zeama de la ½ lămâie;
se spală un borcan de 3 litri;       
se pun în borcan tărâțele, mălaiul, zeama de lămâie, felia de pâine și frunzele de vișin;        
se umple borcanul cu apă;       
se acoperă borcanul cu o farfurioară;        
se pune borcanul undeva unde bate soarele;       
se amestecă zilnic în borcan cu o lingură de lemn, cu coada lungă;        
după 5-6 zile se scoate borșul în sticle, strecurându-l.

POFTĂ BUNĂ!!


—————

Înapoi