
Ești ceea ce mănânci!
CARTOFI ZDROBIȚI CU VERDEȚURI
30.01.2016 10:59CARTOFI ZDROBIȚI CU VERDEȚURI
INGREDINENTE:
4 - 5 cartofi
1-2 linguri ulei de măsline
sare
5-6 căței de usturoi;
condimente: piper, rozmarin / chimen;
pătrunjel verde, mărar, coriandru.
MOD DE PREPARARE:
se spală și se curăță cartofii;
se taie cartofii, în cubulețe;
se pun cartofii la fiert în apă cu sare;
când cartofii sunt fierți se scurge apa;
se curăță usturoiul și se zdrobește cu lama cuțitului;
se pune uleiul, usturoiul, sarea și condimentele în tigaie;
se încinge uleiul;
se pun și cartofii bine scurși și se lasă să se rumenească;
se trage tigaia de pe foc și se adaugă pătrunjelul verde, mărarul, coriandrul tocate mărunt;
se pot servi cu sos roșu sau cu brânză tofu.
POFTĂ BUNĂ!!
—————