Ești ceea ce mănânci!


CARTOFI ZDROBIȚI CU VERDEȚURI

30.01.2016 10:59


CARTOFI ZDROBIȚI CU VERDEȚURI

INGREDINENTE:      
4 - 5 cartofi       
1-2 linguri ulei de măsline       
sare      
5-6 căței de usturoi;      
condimente: piper, rozmarin / chimen;      
pătrunjel verde, mărar, coriandru.

MOD DE PREPARARE:      
se spală și se curăță cartofii;     
se taie cartofii, în cubulețe;       
se pun cartofii la fiert în apă cu sare;      
când cartofii sunt fierți se scurge apa;     
se curăță usturoiul și se zdrobește cu lama cuțitului;     
se pune uleiul, usturoiul, sarea și condimentele în tigaie;     
se încinge uleiul;      
se pun și cartofii bine scurși și se lasă să se rumenească;     
se trage tigaia de pe foc și se adaugă pătrunjelul verde, mărarul, coriandrul tocate mărunt;       
se pot servi cu sos roșu sau cu brânză tofu.

POFTĂ BUNĂ!!


—————

Înapoi