Ești ceea ce mănânci!


CASTANE COAPTE SERVITE CU FRIȘCĂ DIN NUCĂ DE COCOS

08.02.2015 11:29


CASTANE COAPTE CU FRISCA DIN NUCA DE COCOS

INGREDINENTE:    
500-750 g. castane comestibile;     
un praf de sare       
puțină apă

FRIȘCĂ DIN NUCĂ DE COCOS      
1 cană cu fulgi de nucă de cocos      
1 lingură cu miere         
2 lingurițe cu suc de lămâie     
vanilie        
un praf de sare

 MOD DE PREPARARE:       
se hidratează fulgii de cocos 4-5 ore în apă călduță;       
se introduc toate ingredientele în blender;        
se amestecă până se obține o texturăomogenă și cremoasă.

MOD DE PREPARARE:        
se crestează castanele în 2-3 locuri cu ajutorul unui cuțit;        
se pun în tavă;        
se pudrează cu sare;         
se stropesc cu apă;         
se dau la cuptor;        
când sunt coapte se scot din cuptor și se răcoresc puțin;       
se curăță coaja;        
se prepară frișca din nuca de cocos: se hidratează fulgii de cocos 4-5 ore în apă călduță;    
se introduc toate ingredientele în blender. Se amestecă până se obține o textura omogenă și cremoasă;       
miezul se castanelor se servește cu rișca din nucă de cocos.

 POFTĂ    BUNĂ!!


—————

Înapoi