
Ești ceea ce mănânci!
CASTANE COAPTE SERVITE CU FRIȘCĂ DIN NUCĂ DE COCOS
08.02.2015 11:29CASTANE COAPTE CU FRISCA DIN NUCA DE COCOS
INGREDINENTE:
500-750 g. castane comestibile;
un praf de sare
puțină apă
FRIȘCĂ DIN NUCĂ DE COCOS
1 cană cu fulgi de nucă de cocos
1 lingură cu miere
2 lingurițe cu suc de lămâie
vanilie
un praf de sare
MOD DE PREPARARE:
se hidratează fulgii de cocos 4-5 ore în apă călduță;
se introduc toate ingredientele în blender;
se amestecă până se obține o texturăomogenă și cremoasă.
MOD DE PREPARARE:
se crestează castanele în 2-3 locuri cu ajutorul unui cuțit;
se pun în tavă;
se pudrează cu sare;
se stropesc cu apă;
se dau la cuptor;
când sunt coapte se scot din cuptor și se răcoresc puțin;
se curăță coaja;
se prepară frișca din nuca de cocos: se hidratează fulgii de cocos 4-5 ore în apă călduță;
se introduc toate ingredientele în blender. Se amestecă până se obține o textura omogenă și cremoasă;
miezul se castanelor se servește cu rișca din nucă de cocos.
POFTĂ BUNĂ!!
—————