Ești ceea ce mănânci!


COZONA LA RECE

08.04.2015 11:10


COZONAC LA RECE

 INGREDINENTE:        
300 g. fulgi de ovăz         
200 ml. apă fierbinte        
5-6 linguri cu praf de inka        
2-3 linguri cu miere      
250-300 g. nuci        
 scorțișoară

MOD DE PREPARARE:     
se prepară praful de inka amestecându-se 2-3 linguri cu apa fierbinte și mierea;        
se mărunțesc fulgii de ovăz la robot, obținându-se o făină;     
se pune făina de ovăz într-un vas și se amestecă cu băutura de inka preparată anterior;        
se pregătește o bucată de folie de aluminiu;        
se întinde amestecul pe folie și se presează cu degetele, întinzându-se în strat cam de 1 cm.;      
se macină nuca;        
se prepară umplutura: se amestecă bine nuca cu restul de inka și cu scorțișoara;     
se pune umplutura peste amestecul de pe folie;        
se rulează bine;       
se dă la rece cam. 12 ore;        
se taie felii și se servește.

 POFTĂ BUNĂ!!


—————

Înapoi