Ești ceea ce mănânci!


DOVLECEI PANE

24.02.2016 10:31


DOVLECEI PANE

INGREDINENTE:         
2 dovlecei       
5-6 linguri pesmet;         
condimente: piper       
2 căței de usturoi        
2 lingurițe. cu muștar        
un praf de sare        
piper        
100 ml. apă minerală / bere       
2 linguri cu vârf făină

MOD DE PREPARARE:        
se taie capetele și se spală dovleceii;       
se taie rondele, cam de 1 cm. grosime, dovleceii;       
se prepară un amestec din: usturoiul zdrobit bine și transformat în pastă, muștar, sare, piper, apa minerală / bere și făină;        
se dau rondelele de dovlecel prin acest amestec;        
se tăvălesc rondelele de dovlecel bine prin pesmet;        
se prăjesc până se rumenesc în ulei încins;        
se scot într-un vas pe care am pus un șervețel, ca să absoarbă uleiul în exces.

POFTĂ BUNĂ!!


 


—————

Înapoi