
Ești ceea ce mănânci!
DOVLECEI PANE
24.02.2016 10:31DOVLECEI PANE
INGREDINENTE:
2 dovlecei
5-6 linguri pesmet;
condimente: piper
2 căței de usturoi
2 lingurițe. cu muștar
un praf de sare
piper
100 ml. apă minerală / bere
2 linguri cu vârf făină
MOD DE PREPARARE:
se taie capetele și se spală dovleceii;
se taie rondele, cam de 1 cm. grosime, dovleceii;
se prepară un amestec din: usturoiul zdrobit bine și transformat în pastă, muștar, sare, piper, apa minerală / bere și făină;
se dau rondelele de dovlecel prin acest amestec;
se tăvălesc rondelele de dovlecel bine prin pesmet;
se prăjesc până se rumenesc în ulei încins;
se scot într-un vas pe care am pus un șervețel, ca să absoarbă uleiul în exces.
POFTĂ BUNĂ!!
—————