
Ești ceea ce mănânci!
DOVLECEL ȘI CEAPĂ LA GRĂTAR
27.06.2015 12:12DOVLECEI ȘI CEAPĂ LA GRĂTAR
INGREDINENTE:
3 dovlecei
2 cepe roșii, mai mari
1 fenicul
DRESSING
oțet de mere
3-4 căței de usturoi
un praf de sare
piper
1 lingură cu ulei de măsline
MOD DE PREPARARE:
se curăță și se spală dovleceiiși ceapa
se taie dovleceii și ceapa în rondele, nu subțiri;
se curăță și se spală feniculul;
se prepară dressingul, amestecându-se într-un borcan cu capac: oțetul, sarea, piperul, usturoiul raas;
se pune dressingul într-un vas și se adaugă feniculul tăiat bucăți;
se pun feliile de dovlecel și cele de ceapă pe grătar, se rumenesc, se iau și se pun peste fenicul, amestecându-se bine.
POFTĂ BUNĂ!!
—————