Ești ceea ce mănânci!


DRESSING CU SPANAC

01.05.2015 09:52

DRESSING CU SPANAC

 INGREDINENTE:        
maioneză vegetală        
tarhon        
pătrunjel verde        
piure de spanac: 250 g. spanac

MAIONEZĂ VEGETALĂ      
1 cartof mic       
2 linguri muștar       
1-2 linguri ulei de măsline        
zeamă de lămâie       
1 linguriță cu miere       
un praf de sare / 1 linguriță sos de soia       
piper

MOD DE PREPARARE:        
MAIONEZĂ VEGETALĂ: se curăță, spală și taie în două cartoful; se pune cartoful la fiert în apă cu sare; când cartoful
este fiert, se scurge apa, se lasă să se răcească și se pasează bine cartoful
cu o furculiță; se pune peste muștarul și se amestecă cu o lingură de lemn picurând încet uleiul; când amestecul are un aspect catifelat se adaugă câteva picături de zeamă de lămâie, mierea și piperul.        
PIURE DE SPANAC:  se curăță, se spală și se dă în 3-4 clocote spanacul; se mixează la blender;        
se toacă mărunt tarhonul și pătrunjelul verde;       
în maioneza vegetală se amestecă bine doua linguri de piure de spanac si verdețurile tocate mărunt;                   
se dă la frigider câteva ore.

POFTĂ BUNĂ!!


—————

Înapoi