Ești ceea ce mănânci!


DULCEAȚĂ DE PIERSICI

28.09.2015 09:25


DULCEAȚĂ DE PIERSICI

INGREDINENTE:       
1 kilogram de piersici        
2 linguri cu zahăr brun       
1 plic cu gelfix        
scorțișoară        
zeama unei lămâi         
cardamon

MOD DE PREPARARE:         
se spală și se scot sâmburii piersicilor;        
se taie piersicile în cubulețe;        
se amestecă gelfix-ul cu zahărul brun;        
se pun piersicile tăiate într-o cratiță;       
se pu piersicile la foc și când fierb se adaugă amestecul de gelfix cu zahăr;        
se amestecă bine și  apoi se mestecă în cratiță;       
se lasă să fiarbă 3 minute;        
se adaugă scorțișoara, cardamonul și zeama de lămâie;       
se amestecă și se ia cratița de pe foc;        
se lasă câteva minute să se răcorească;         
se pune fierbinte în borcane.

POFTĂ BUNĂ!

 

 

 

 

—————

Înapoi