Ești ceea ce mănânci!


FASOLE VERDE CU USTUROI

04.10.2016 10:46


FASOLE VERDE CU USTUROI

INGREDINENTE:        
1 kilogram de fasole verde        
jumătate de căpățână de usturoi        
1 lingură ulei de măsline        
1 lingură cu sare        
1 lingură cu oțet de mere       
1 legătură de mărar       
piper

MOD DE PREPARARE:        
se curăță fasolea verde și se spală;        
se rupe în bucăți cam de 2 cm.;        
se pune apa la fiert;        
se adaugă în apă uleiul, oțetul, sarea apoi, și fasolea;        
se lasă să fiarbă;         
când fasolea este fiartă se mai scurge din apă (dar nu în totalitate);       
se curăță usturoiul;        
se zdrobește usturoiul;        
se adaugă peste fasole;        
se spală și se toacă mărarul;        
se adaugă peste fasole;        
se amestecă și se adaugă după gust oțet și / sau ulei.

POFTĂ BUNĂ!!


—————

Înapoi