
Ești ceea ce mănânci!
FASOLE VERDE CU USTUROI
04.10.2016 10:46FASOLE VERDE CU USTUROI
INGREDINENTE:
1 kilogram de fasole verde
jumătate de căpățână de usturoi
1 lingură ulei de măsline
1 lingură cu sare
1 lingură cu oțet de mere
1 legătură de mărar
piper
MOD DE PREPARARE:
se curăță fasolea verde și se spală;
se rupe în bucăți cam de 2 cm.;
se pune apa la fiert;
se adaugă în apă uleiul, oțetul, sarea apoi, și fasolea;
se lasă să fiarbă;
când fasolea este fiartă se mai scurge din apă (dar nu în totalitate);
se curăță usturoiul;
se zdrobește usturoiul;
se adaugă peste fasole;
se spală și se toacă mărarul;
se adaugă peste fasole;
se amestecă și se adaugă după gust oțet și / sau ulei.
POFTĂ BUNĂ!!
—————