Ești ceea ce mănânci!


INELE DE CEAPĂ

28.12.2016 11:04


INELE DE CEAPĂ

INGREDINENTE:       
1-1 1/2  pahar de faină       
3 cepe roșii, destul de mari         
1 cățel de usturoi        
100-150 ml. bere        
2 pahare de pesmet        
boia         
piper         
sare

MOD DE PREPARARE:        
se amestecă faina, sarea, condimentele;         
într-o farfurie, se pune pesmetul și se condimentează cu paprika;        
într-un alt bol se pune berea, sare, piper  și se adaugă făină, amestecându-se bine, până
capătă consistență;         
 se curăță ceapa și se taie în felii astfel încât să se obțină inele late de maxim 1 cm.;         
se trece fiecare inel prin amestecul de faină, apoi prin cel cu bere și la final prin pesmet;       
se tapetează o tavă cu hârtie de copt;         
se așază inelele în tavă și se coc timp de 25 de minute, sau până când devin crocante și aurii.

POFTĂ BUNĂ!!


—————

Înapoi