
Ești ceea ce mănânci!
INELE DE CEAPĂ
28.12.2016 11:04INELE DE CEAPĂ
INGREDINENTE:
1-1 1/2 pahar de faină
3 cepe roșii, destul de mari
1 cățel de usturoi
100-150 ml. bere
2 pahare de pesmet
boia
piper
sare
MOD DE PREPARARE:
se amestecă faina, sarea, condimentele;
într-o farfurie, se pune pesmetul și se condimentează cu paprika;
într-un alt bol se pune berea, sare, piper și se adaugă făină, amestecându-se bine, până
capătă consistență;
se curăță ceapa și se taie în felii astfel încât să se obțină inele late de maxim 1 cm.;
se trece fiecare inel prin amestecul de faină, apoi prin cel cu bere și la final prin pesmet;
se tapetează o tavă cu hârtie de copt;
se așază inelele în tavă și se coc timp de 25 de minute, sau până când devin crocante și aurii.
POFTĂ BUNĂ!!
—————