Ești ceea ce mănânci!


LEGUME LA GRĂTAR

09.05.2015 11:06

LEGUME LA GRĂTAR

INGREDIENTE:

1 dovlecel

2 cartofi

1 căpățână de usturoi

2-3 cepe

1-2 lingurițe ulei de măsline

un praf de sare / 1 linguriță de sos de soia

condimente: piper, rozmarin / chimen, cimbru; pătrunjel verde, mărar, coriandru - la alegere.

OBSERVAȚIE

Legumele (dovleceii, cartofii) pot fi folosite crude sau marinate cu câteva ore înainte (7-8 ore).


MOD DE PREPARARE:

se spală și se curăță dovleceii, cartofii;


se taie dovleceii, cartofii, morcovii în rondele cam de 1 cm.;

se curăță ceapa;

se pun legumele pe grătar și se lasă să se rumenească;

peste legumele crocante se adaugă, la alegere, pătrunjelul verde, mărarul, coriandrul tocate mărunt;

legumele se pot servi cu sos roșu sau alb sau cu cubulețe de brânză tofu;

se pot servi cu smântână din caju.

POFTĂ BUNĂ!



































 

 



POFTĂ BUNĂ!!


 

—————

Înapoi