Ești ceea ce mănânci!


NEGRESĂ DE POST

08.01.2017 12:32


NEGRESĂ DE POST

INGREDINENTE:         
200-300 g. făină        
migdale pisate        
nucă        
300 ml. ulei         
scorțișoară        
1 linguriță bicarbonat de sodiu stins cu zeamă de lămâie       
6-7 linguri cu miere       
1 l. apă minerală        
un praf de sare         
2 linguri praf de roșcove / 3-4 linguri cu praf de inka

MOD DE PREPARARE:         
se amestecă ingredientele uscate: făina, migdalele, nucile, scorțișoara, bicarbonatul de sodiu stins cu zeamă de lămâie, sarea și praful de roșcove;        
se amestecă ingredientele umede: uleiul, apa minerală și mierea;         
se amestecă ingredientele umede cu cele uscate;         
se pune hârtie de copt într-o tavă;       
se pune peste amestecul rezultat;        
se dă la cuptor.

POFTĂ BUNĂ!!


—————

Înapoi