
Ești ceea ce mănânci!
NEGRESĂ DE POST
08.01.2017 12:32NEGRESĂ DE POST
INGREDINENTE:
200-300 g. făină
migdale pisate
nucă
300 ml. ulei
scorțișoară
1 linguriță bicarbonat de sodiu stins cu zeamă de lămâie
6-7 linguri cu miere
1 l. apă minerală
un praf de sare
2 linguri praf de roșcove / 3-4 linguri cu praf de inka
MOD DE PREPARARE:
se amestecă ingredientele uscate: făina, migdalele, nucile, scorțișoara, bicarbonatul de sodiu stins cu zeamă de lămâie, sarea și praful de roșcove;
se amestecă ingredientele umede: uleiul, apa minerală și mierea;
se amestecă ingredientele umede cu cele uscate;
se pune hârtie de copt într-o tavă;
se pune peste amestecul rezultat;
se dă la cuptor.
POFTĂ BUNĂ!!
—————