Ești ceea ce mănânci!


PASTĂ DE BRÂNZĂ TOFU

03.03.2015 10:27


PASTĂ DE BRÂNZĂ TOFU

 INGREDINENTE:       
brânză tofu cu ardei        
2-3 linguri de smântână din caju       
4-5. măsline nesărate, fără sâmburi, pentru ornat;      
condimente: piper, busuioc sau mărar verde sau/și pătrunjel verde

SMÂNTÂNA DI CAJU       
1 cană de caju        
½ lămâie        
1/2 cană cu apă
un praf de sare

 MOD DE PREPARARE:        
se prepară smântâna din caju: nuca de caju
se hidratează 4-5 ore; se scurge apoi apa și se mixează toate ingredientele în blender până se omogenizează compoziția; se toarnă într-un borcan mare, se acoperă cu o pânză și se lasă la temperatura camerei pentru 12 ore; se amestecă și se pune borcanul în frigider pentru alte 12 ore;       
se mărunțește cu furculița, brânza tofu;       
se amestecă brânza cu smântâna;       
se toacă mărunt busuiocul sau mărarul verde sau/și pătrunjelul verde        
se amestecă bine pasta de brânză cu piperul și busuiocul sau mărarul verde sau/și pătrunjelul verde      
se servesc pe pâine prăjită sau bucăți de baghetă de secară sau biscuiți sărați ornându-se cu măsline.        
 POFTĂ BUNĂ!!


—————

Înapoi