
Ești ceea ce mănânci!
PASTĂ DE BRÂNZĂ TOFU
03.03.2015 10:27PASTĂ DE BRÂNZĂ TOFU
INGREDINENTE:
brânză tofu cu ardei
2-3 linguri de smântână din caju
4-5. măsline nesărate, fără sâmburi, pentru ornat;
condimente: piper, busuioc sau mărar verde sau/și pătrunjel verde
SMÂNTÂNA DI CAJU
1 cană de caju
½ lămâie
1/2 cană cu apă
un praf de sare
MOD DE PREPARARE:
se prepară smântâna din caju: nuca de caju
se hidratează 4-5 ore; se scurge apoi apa și se mixează toate ingredientele în blender până se omogenizează compoziția; se toarnă într-un borcan mare, se acoperă cu o pânză și se lasă la temperatura camerei pentru 12 ore; se amestecă și se pune borcanul în frigider pentru alte 12 ore;
se mărunțește cu furculița, brânza tofu;
se amestecă brânza cu smântâna;
se toacă mărunt busuiocul sau mărarul verde sau/și pătrunjelul verde
se amestecă bine pasta de brânză cu piperul și busuiocul sau mărarul verde sau/și pătrunjelul verde
se servesc pe pâine prăjită sau bucăți de baghetă de secară sau biscuiți sărați ornându-se cu măsline.
POFTĂ BUNĂ!!
—————