Ești ceea ce mănânci!


PRĂJITURĂ CU BANANE LA RECE

08.03.2015 09:50


PRĂJITURĂ CU BANANE LA RECE

INGREDINENTE:        
500 g biscuiţi digestivi        
150 g. nucă        
6 banane      
zeama de la 1/2 lămâie       
250 ml. frişcă din fulgi de cocos        
1-2 linguri miere       
un praf de scorțișoară       
un praf de sare

FRIȘCĂ DIN FULGI DE NUCĂ DE COCOS     
1 cană cu fulgi de nucă de cocos        
1 lingură cu miere      
2 lingurițe cu suc de lămâie        
vanilie      
un praf de sare        

MOD DE PREPARARE:       
se prepară frișca: se hidratează fulgii de cocos 4-5 ore în apă caldă; se introduc toate ingredientele în blender; se amestecă până se obține o textura omogenă și cremoasă        
se curăţă și se mixează 4 banane împreună cu zeama de lămâie și mierea;         
se taie nucile;       
restul de 2 banane se taie rondele;        
se mizează biscuiții și se amestecă bine cu praful de scorțișoară și frișca;      
se montează prăjitura în fiecare farfurie de servit unde se alternează straturi de
biscuiţi, crema din banane, rondele de banane şi nuci;        
se lasă la rece pentru 2 ore înainte de a servi.

POFTĂ BUNĂ!!


—————

Înapoi