
Ești ceea ce mănânci!
PRĂJITURĂ CU BANANE LA RECE
08.03.2015 09:50PRĂJITURĂ CU BANANE LA RECE
INGREDINENTE:
500 g biscuiţi digestivi
150 g. nucă
6 banane
zeama de la 1/2 lămâie
250 ml. frişcă din fulgi de cocos
1-2 linguri miere
un praf de scorțișoară
un praf de sare
FRIȘCĂ DIN FULGI DE NUCĂ DE COCOS
1 cană cu fulgi de nucă de cocos
1 lingură cu miere
2 lingurițe cu suc de lămâie
vanilie
un praf de sare
MOD DE PREPARARE:
se prepară frișca: se hidratează fulgii de cocos 4-5 ore în apă caldă; se introduc toate ingredientele în blender; se amestecă până se obține o textura omogenă și cremoasă
se curăţă și se mixează 4 banane împreună cu zeama de lămâie și mierea;
se taie nucile;
restul de 2 banane se taie rondele;
se mizează biscuiții și se amestecă bine cu praful de scorțișoară și frișca;
se montează prăjitura în fiecare farfurie de servit unde se alternează straturi de
biscuiţi, crema din banane, rondele de banane şi nuci;
se lasă la rece pentru 2 ore înainte de a servi.
POFTĂ BUNĂ!!
—————