
Ești ceea ce mănânci!
PRĂJITURĂ CU BISCUIȚI ȘI ROM
05.04.2015 11:27PRĂJITURĂ CU BISCUIȚI ȘI ROM
INGREDINENTE:
- 400 g. biscuiți digestivi
- 60 ml. rom
- 3 linguri cu miere
- 1 linguriță cu esență de vanilie60 g. inka
- 120 g. unt topit de arahide
- 100 g. fulgi de migdale
MOD DE PREPARARE:
se pun biscuiții într-un vas;
se stropesc biscuiții cu rom;
se tapetează cu folie alimentară o tavă de cozonac;
se amestecă vanilia, mierea și inka, iar la final, untul - până capătă consistența unei
creme;
se așează pe fundul tăvii un rând de biscuiți stropiți cu rom;
se toarnă un strat fin de cremă, apoi se repetă operațiunea pană la terminarea
ingredientelor;
ultimul strat să fie de cremă;
se presară fulgi de migdale trași la tigaie și se acoperă cu folie;
se dă la rece minimum trei ore;
prăjitura este mult mai bună a doua zi.
POFTĂ BUNĂ!!
—————