Ești ceea ce mănânci!


PRĂJITURĂ CU BISCUIȚI ȘI ROM

05.04.2015 11:27


PRĂJITURĂ CU BISCUIȚI ȘI ROM


INGREDINENTE:

  • 400 g. biscuiți digestivi
  • 60 ml. rom
  • 3 linguri cu miere
  • 1 linguriță cu esență de vanilie60 g. inka
  • 120 g. unt topit de arahide
  • 100 g. fulgi de migdale

MOD DE PREPARARE:        
se pun biscuiții într-un vas;      
se stropesc biscuiții cu rom;        
 se tapetează cu folie alimentară o tavă de cozonac;      
se amestecă vanilia, mierea și inka, iar la final, untul - până capătă consistența unei
creme;    
se așează pe fundul tăvii un rând de biscuiți stropiți cu rom;         
se toarnă un strat fin de cremă, apoi se repetă operațiunea pană la terminarea
ingredientelor;    
ultimul strat să fie de cremă;

se presară fulgi de migdale trași la tigaie și se acoperă cu folie;        
se dă la rece minimum trei ore;        
prăjitura este mult mai bună a doua zi.

 POFTĂ BUNĂ!!

—————

Înapoi