
Ești ceea ce mănânci!
RABARBĂ CU FRIȘCĂ DIN NUCĂ DE COCOS
10.05.2015 10:08RABARBĂ CU FRIȘCĂ DIN NUCĂ DE COCOS
INGREDINENTE:
2-3 fire de rabarbă
2 linguri cu miere
200 ml. vin alb
1 linguriță cu scorțișoară
cardamon
zeama de la o lămâie
8-10 frunze de mentă
frișcă din nucă de cocos
FRIȘCĂ DIN NUCĂ DE COCOS
1 cană cu fulgi de nucă de cocos
1 lingură cu miere
2 lingurițe cu suc de lămâie
vanilie
un praf de sare
MOD DE PREPARARE:
se prepară frișca: se hidratează fulgii de cocos 4-5 ore în apă caldă; se introduc toate ingredientele în blender; se amestecă până se obține o textura omogenă și cremoasă;
se prepară un sos, amestecând mierea, zeama de lămâie, vinul, scorțișoara, cardamonul și frunzele de mentă zdrobite;
se dă în fiert sosul;
se curăță și se spală rabarba;
se taie rondele rabarbă;
se pun într-un vas rondelele de rabarbă;
peste rondelele de rabarbă, în vas, se toarnă fierbinte sosul;
se amestecă bine;
se dă la rece amestecul, la frigider;
se servește cu frișcă din nucă de cocos.
POFTĂ BUNĂ!!
—————