Ești ceea ce mănânci!


RABARBĂ CU FRIȘCĂ DIN NUCĂ DE COCOS

10.05.2015 10:08


RABARBĂ CU FRIȘCĂ DIN NUCĂ DE COCOS

 INGREDINENTE:      
2-3 fire de rabarbă       
2 linguri cu miere      
200 ml. vin alb        
1 linguriță cu scorțișoară        
cardamon       
zeama de la o lămâie       
8-10 frunze de mentă       
frișcă din nucă de cocos

FRIȘCĂ DIN NUCĂ DE COCOS       
1 cană cu fulgi de nucă de cocos        
1 lingură cu miere      
2 lingurițe cu suc de lămâie       
vanilie      
un praf de sare

 MOD DE PREPARARE:      
se prepară frișca: se hidratează fulgii de cocos 4-5 ore în apă caldă; se introduc toate ingredientele în blender; se amestecă până se obține o textura omogenă și cremoasă;      
se prepară un sos, amestecând mierea, zeama de lămâie, vinul, scorțișoara, cardamonul și frunzele de mentă zdrobite;        
se dă în fiert sosul;        
se curăță și se spală rabarba;       
se taie rondele rabarbă;        
se pun într-un vas rondelele de rabarbă;        
peste rondelele de rabarbă, în vas, se toarnă fierbinte sosul;        
se amestecă bine;        
se dă la rece amestecul, la frigider;        
se servește cu frișcă din nucă de cocos.

 POFTĂ BUNĂ!!


—————

Înapoi