
Ești ceea ce mănânci!
RULOURI DE DOVLECEI CU SPANAC
20.12.2016 10:14RULOURI DE DOVLECEI CU SPANAC
INGREDINENTE:
un dovlecel (mai crud, mai tânăr)
8-10 frunze de spanac
1 linguriță ulei de măsline
câteva frunze de pătrunjel
sare
condimente: piper
MOD DE PREPARARE:
se spală și se curăță capele dovleceilor;
se taie felii subțiri (4-5 mm.), pe lungime din dovlecel;
se pune în tavă hârtie de copt;
se pun în tavă feliile de dovlecel, se ung
cu ulei de măsline, se întorc și se ung și pe cealaltă parte;
se sărează, se condimentează și se dau la cuptor 8-10 minute, timp în care se și întorc;
se scot din cuptor și deasupra se pun 4-5 frunze de spanac (crude). Dacă doriți puteți căli puțin spanacul cu un cățel de usturoi, sare, piper;
se rulează încet;
se pune deasupra pătrunjelul tocat mărunt;
se pot servi cu sos sau cu brânză tofu.
POFTĂ BUNĂ!!
—————