Ești ceea ce mănânci!


RULOURI FESTIVE

23.03.2016 10:17


RULOURI FESTIVE
 
INGREDINENTE:        
3 bucăți de lipie libaneză       
2 linguri cu zacuscă        
2 linguri cu pastă de măsline         
2 linguri cu pastă de pateu vegetal        
1 catravete murat

MOD DE PREPARARE:         
PASTA DE MĂSLINE: se amestecă uleiul, sarea, pun măslinele, piperul în blender și se mărunțesc. Atenție să nu iasă ca un piure;         
PASTA DE PATEU: se taie castravetele murat bucățele foarte mici și se amestecă cu
pateul vegetal;

se pun bucățile de lipie într-o tigaie;         
se încălzesc, pe rând, bucățile de lipie în tigaie;        
se unge apoi fiecare lipie cu câte un tip de pastă;

se rulează fiecare lipie umplută;        
se taie apoi lipia rulată în bucăți de 2-3 cm.;        
se prinde fiecare bucată cu câte o scobitoare;        
se pune câte o roșie chery în vârful scobitoarei;        
se așează pe un platou.

POFTĂ BUNĂ!!


—————

Înapoi