Ești ceea ce mănânci!


SALATĂ DE ANGHINARE CU SALATĂ VERDE ȘI ALUNE

05.02.2015 11:04


SALATĂ DE ANGHINARE CU SALATĂ VERDE ȘI ALUNE

INGREDINENTE:       

2 anghinare        
1 salată verde, potrivită ca mărime      
3-4 frunze dafin        
1 lingură ulei de măsline        
un pumn cu alune crude / caju       
un praf de sare      
piper

DRESSING       
1 portocală        
2 linguri ulei de măsline

un praf de sare

piper

 MOD DE PREPARARE:       
se spală, se curăță și se taie bucăți mari anghinarea;        
 se pune anghinarea tăiată într-o tavă împreună cu 3-4 frunze dafin, 1 lingură ulei de măsline, un pumn cu alune crude / caju, un praf de sare și piper;
se dă la copt în cuptor;        
 se curăță, se spală și se rupe în bucăți salata;      
se pune salata ruptă într-un vas;       
se scoate anghinarea din cuptor și se lasă să se răcească;       
se amestecă anghinarea coaptă cu salată verde;        
se stoarce zeama unei portocale;         
se pun într-un borcan zeama de portocală, uleiul, sarea, piperul și se amestecă bine;      
se pune dressingul din borcan peste ingrediente în vas și se amestecă.

 POFTĂ BUNĂ!


—————

Înapoi