
Ești ceea ce mănânci!
SALATĂ DE ANGHINARE CU SALATĂ VERDE ȘI ALUNE
05.02.2015 11:04SALATĂ DE ANGHINARE CU SALATĂ VERDE ȘI ALUNE
INGREDINENTE:
2 anghinare
1 salată verde, potrivită ca mărime
3-4 frunze dafin
1 lingură ulei de măsline
un pumn cu alune crude / caju
un praf de sare
piper
DRESSING
1 portocală
2 linguri ulei de măsline
un praf de sare
piper
MOD DE PREPARARE:
se spală, se curăță și se taie bucăți mari anghinarea;
se pune anghinarea tăiată într-o tavă împreună cu 3-4 frunze dafin, 1 lingură ulei de măsline, un pumn cu alune crude / caju, un praf de sare și piper;
se dă la copt în cuptor;
se curăță, se spală și se rupe în bucăți salata;
se pune salata ruptă într-un vas;
se scoate anghinarea din cuptor și se lasă să se răcească;
se amestecă anghinarea coaptă cu salată verde;
se stoarce zeama unei portocale;
se pun într-un borcan zeama de portocală, uleiul, sarea, piperul și se amestecă bine;
se pune dressingul din borcan peste ingrediente în vas și se amestecă.
POFTĂ BUNĂ!
—————