Ești ceea ce mănânci!


SALATĂ CU HUMUS, DOVLECEI ŞI RIDICHI

02.07.2015 10:03


SALATĂ CU HUMUS, DOVLECEI ŞI RIDICHI

INGREDINENTE:        
1 dovlecel       
1 legătură cu ridichi        
1 ceapă roșie        
1 lingură de humus (pastă de năut)       
mărar verde

DRESSING       
1-2 linguri ulei de măsline       
1 lingură cu oțet de mere         
1 linguriță miere        
un praf de sare        
2 căței de usturoi       
condimente: piper.

MOD DE PREPARARE:      
se curăță și se spală dovlecelul, ridichile ,ceapa și mărarul;        
se taie cubulețe dovlecelul;        
se taie rondele subțiri ridichile;        
se taie solzișori ceapa roșie;       
se amestecă într-un vas ceapa, dovlecelul și ridichile tăiate;      
se adaugă pasta de humus în vas,        
se prepară dressingul: într-un borcan se amestecă oțetul de mere cu uleiul, mierea și piperul, sarea, usturoiul ras. Se agită energic borcanul.        
se pune dressingul peste salată și se amestecă bine.         
se poate servi cu pâine prăjită

POFTĂ BUNĂ!!


—————

Înapoi