Ești ceea ce mănânci!


SALATĂ CU SPANAC CU PORTOCALE ȘI TOFU

02.06.2016 11:28


SALATĂ CU SPANAC CU PORTOCALE ȘI TOFU

INGREDINENTE:       
500 g. frunze de spanac verde       
2 portocale        
1 ceapă roșie        
brânză tofu        
1 legătură pătrunjel verde.

DRESSING         
1-2 linguri ulei de măsline        
1 lingură cu oțet de mere        
1 linguriță miere       
condimente: piper.

MOD DE PREPARARE:         
se curăță și se spală ceapa;         
se taie mărunt ceapa;        
se curăță și se spală frunzele de salată;        
se curăță portocala;        
se taie cubulețe feliile de portocală;        
se taie cubulețe brânza tofu;       
se rup frunzele de salată în bucăți mici și se pun într-un vas;      
se amestecă în vas brânza tofu, spanacul, cubulețele de portocală și ceapa tocată;        
se prepară dressingul: se stoarce zeama de la o portocală. Într-un borcan se amestecă oțetul de mere cu uleiul, mierea zeama de portocală și piperul. Se agită energic borcanul.       
se pune dressingul peste salată și se amestecă bine.        
se poate servi cu pâine prăjită.

POFTĂ BUNĂ!!


—————

Înapoi