Ești ceea ce mănânci!
SALATĂ DE CONOPIDĂ CU GHIMBIR
01.09.2016 14:34SALATĂ DE CONOPIDĂ CU GHIMBIR
INGREDINENTE:
1 conopidă micuță
1 mână cu spanac crud
1 ceapă roșie, micuță
½ ghimbir
un praf de sare
piper
1 lingură ulei de măsline
2-3 linguri cu smântână vegetală
suc lămâie
pătrunjel verde
oregano verde
mărar verde
MOD DE PREPARARE:
se desface conopidă buchețele, mici;
se spală spanacul, se curăță și se rupe bucățele;
se curăță, se spală și se taie mărunt ceapa roșie;
se curăță,se spală și se rade ghimbirul;
se prepară sosul de verdețuri: se amestecă într-un blender uleiul de măsline, smântâna vegetală, sucul de lămâie, sarea, piperul și verdețurile;
se montează în pahare legumele în pahare;
se pune deasupra sosul.
POFTĂ BUNĂ!!
—————
