Ești ceea ce mănânci!


SALATĂ DE CONOPIDĂ CU GHIMBIR

01.09.2016 14:34


SALATĂ DE CONOPIDĂ CU GHIMBIR

INGREDINENTE:         
1 conopidă micuță        
1 mână cu spanac crud       
1 ceapă roșie, micuță       
½ ghimbir         
un praf de sare       
piper         
1 lingură ulei de măsline        
2-3 linguri cu smântână vegetală        
suc lămâie        
pătrunjel verde        
oregano verde       
mărar verde

MOD DE PREPARARE:       
se desface conopidă buchețele, mici;          
se spală spanacul, se curăță și se rupe bucățele;         
se curăță, se spală și se taie mărunt ceapa roșie;       
se curăță,se spală și se rade ghimbirul;         
se prepară sosul de verdețuri: se amestecă într-un blender uleiul de măsline, smântâna vegetală, sucul de lămâie, sarea, piperul și verdețurile;        
se montează în pahare legumele în pahare;       
se pune deasupra sosul.

POFTĂ BUNĂ!!


—————

Înapoi