Ești ceea ce mănânci!


SALATĂ DE DOVLECEI COPȚI CU CEAPĂ COAPTĂ

20.08.2015 09:20


SALATĂ DE DOVLECEI COPȚI CU CEAPĂ COAPTĂ

INGREDINENTE:       
2 dovlecei       
1 ceapă roșie         
un praf de sare

piper        
1 lingură cu ulei de măsline      
1 linguriță cu oțet de mere

MOD DE PREPARARE:        
se spală și se taie capetele dovleceilor;     
se taie rondele dovlecei și se pun într-o tavă la cuptor;        
se curăță, se spală se taie julien ceapa;        
se pune ceapa într-o tavă, se stropește cu puțin ulei, oțet și sare;        
se dă ceapa la copt;       
când s-au copt dovleceii, se taie cubulețe și se pun într-un bol;        
se pune peste ceapa coaptă;        
se adaugă restul de ulei,, oțetul, sarea;         
se amestecă bine.

POFTĂ BUNĂ!!


—————

Înapoi