
Ești ceea ce mănânci!
SALATĂ DE FENICUL CU SALATĂ VERDE ȘI SOS DE CĂPȘUNI
23.07.2015 11:16SALATĂ DE FENICUL CU SALATĂ VERDE ȘI SOS DE CĂPȘUNI
INGREDINENTE:
2 bulbi de fenicul
1 salată verde
SOS
100 g. căpșuni
1 lingură ulei de măsline
1 linguriță oțet de mere
1 linguriță miere
semințe de susan
MOD DE PREPARARE:
se curăță și se spală feniculul și salata verde;
se taie bucățele feniculul;
se rupe în bucăți salata verde;
se pune feniculul și salata într-un vas;
se prepară SOSUL: se spală căpșunile, se zdrobesc și apoi se dau prin sită; se pune sucul rezultat într-un vas și se amestecă bine cu uleiul, oțetul, mierea și susanul;
se pune sosul peste celelalte ingrediente ș se amestecă.
POFTĂ BUNĂ !
—————