Ești ceea ce mănânci!


SALATĂ DE FENICUL CU SALATĂ VERDE ȘI SOS DE CĂPȘUNI

23.07.2015 11:16


SALATĂ DE FENICUL CU SALATĂ VERDE ȘI SOS DE CĂPȘUNI

INGREDINENTE:         
2 bulbi de fenicul        
1 salată verde

SOS         
100 g. căpșuni        
1 lingură ulei de măsline       
1 linguriță oțet de mere       
1 linguriță miere       
semințe de susan

MOD DE PREPARARE:        
se curăță și se spală feniculul și salata verde;        
se taie bucățele feniculul;       
se rupe în bucăți salata verde;        
se pune feniculul și salata într-un vas;         
se prepară  SOSUL: se spală căpșunile, se zdrobesc și apoi se dau prin sită; se pune sucul rezultat într-un vas și se amestecă bine cu uleiul, oțetul, mierea și susanul;      
se pune sosul peste celelalte ingrediente ș se amestecă.

POFTĂ BUNĂ !


—————

Înapoi