Ești ceea ce mănânci!


SALATĂ DE SFECLĂ CU SPANAC ȘI PORTOCALE

31.03.2016 10:54


SALATĂ DE SFECLĂ CU SPANAC ȘI PORTOCALE

INGREDINENTE:      
1 kg. sfeclă roșie       
2 mâini de frunze de spanac crud        
1 portocală         
1 ceapă roșie sau 2-3 cepe verzi

DRESSING         
zeamă de la o  portocală         
1 lingură oțet de mere       
2 linguri ulei de măsline

MOD DE PREPARARE:       
se curăță și se spală sfecla;       
se pune într-o tavă și se dă la cuptor cam 60 minute;        
se taie sfecla coaptă în cubulețe;       
se curăță și se taie cubulețe feliile de portocală;       
se amestecă sfecla, cubulețele de portocală și spanacul într-un castron încăpător;         
se prepară DRESINGUL: se stoarce o portocală; se amestecă zeamă de portocală, cu uleiul și oțetul într-un borcan cu capac;       
se varsă dressingul în castron peste celelalte ingrediente și se amestecă bine;        
se dă la frigider 1-2 ore înainte de servire.

POFTĂ BUNĂ!!


—————

Înapoi