Ești ceea ce mănânci!


SALATĂ DE SFECLĂ ROȘIE CU HREAN

24.03.2016 11:21


SALATĂ DE SFECLĂ ROȘIE CU HREAN

INGREDINENTE:         
1 kg. sfeclă roșie         
2-3 linguri de hrean ras         
1 lingură cu ulei de măsline       
1 linguriță cu oțet de mere

un praf de sare

câteva fire de chimen

MOD DE PREPARARE:        
se curăță și se spală sfecla;        
se pune într-o tavă și se dă la cuptor cam 60 minute;        
se taie sfecla coaptă în cubulețe;       
se pune sfecla într-un castron încăpător;       
se curăță și se spală hreanul;         
se rade hreanul pe răzătoarea mică;      
se pune hreanul, oțetul și uleiul, sarea, chimenul peste sfeclă;        
se amestecă bine;        
se dă la frigider 1-2 ore înainte de servire.

POFTĂ BUNĂ!!


—————

Înapoi