Ești ceea ce mănânci!


SALATĂ DIN FRUCTE DE CĂPȘUNI ȘI ANANAS

19.04.2015 11:50


SALATĂ DIN FRUCTE DE CĂPȘUNI ȘI ANANAS

 INGREDINENTE:       
500 g. căpșuni         
fructele unui compot de ananas        
500 ml. zeamă de compot       
frunze de mentă, pentru ornat

FRIȘCĂ VEGETALĂ       
1 cană cu fulgi de nucă de cocos         
1 lingură cu miere       
2 lingurițe cu suc de lămâie       
vanilie      
un praf de sare

 MOD DE PREPARARE:        
se prepară frișcă: se hidratează fulgii de cocos 4-5 ore în apă caldă; se introduc toate ingredientele în blender; apoi se amestecă
până se obține o textura omogenă și cremoasă;        
se spală fructele și se îndepărtează codițele;       
se taie cubulețe fructele;        
se pun fructele într-un vas încăpător și se amestecă cu zeama de compot;        
se dă la frigider 3-4 ore;       
se pune o lingură cu frișcă din nucă de cocos și se servește ornat cu frunze de mentă.

POFTĂ BUNĂ!!


—————

Înapoi