Ești ceea ce mănânci!


SOS DE MURE CU SMÂNTÂNĂ VEGETALĂ

07.10.2016 11:07


SOS DE MURE CU SMÂNTÂNĂ VEGETALĂ

INGREDINENTE:       
4-5 linguri cu smântână vegetală        
150 g. de mure         
1 ceapă roșie         
un praf de sare         
piper

SMÂNTÂNĂ VEGETALĂ        
1 cană de caju      
½ lămâie         
1/2 cană cu apă         
un praf de sare

MOD DE PREPARARE:         
se prepară smântâna vegetală: nuca de caju se hidratează 4-5 ore; se scurge apoi apa și se mixează toate ingredientele în blender până se omogenizează compoziția; se toarnă într-un borcan mare, se acoperă cu o pânză și se lasă la temperatura camerei pentru 12 ore; se amestecă și se pune borcanul în frigider pentru alte 12 ore;          
se zdrobesc murele;       
se curăță, se spală și se toacă mărunt ceapă roșie;       
se amestecă într-un vas: smântâna vegetală, murele zdrobite,  ceapa roșie tocată mărunt, sarea și piperul.

POFTĂ BUNĂ!!


—————

Înapoi