Ești ceea ce mănânci!


SPANAC CU SOS ROȘU

28.05.2016 11:32


SPANAC CU SOS ROȘU

INGREDINENTE:        
1 ceapă micuță       
5-6 căței de usturoi         
500 g. frunze de spanac         
1 lingură ulei de măsline        
2 linguri de pastă de tomate        
200-250 ml. apă fiartă         
un praf de sare        
condimente: piper, foi de dafin        
mărar verde

MOD DE PREPARARE:        
se curăță spanacul și se spală;         
se rup mărunt frunzele de spanac;        
se curăță ceapa, se spală și se toacă mărunt;          
se curăță usturoiul, se spală și se toacă mărunt sau se zdrobește cu lama cuțitului;       
se încinge uleiul și se adaugă ceapa și usturoiul, călindu-se;      
peste ceapa și usturoiul călite puțin se adaugă frunzele de spanac rupte;      
se lasă să fiarbă câteva minute și dacă este nevoie se completează cu apă fierbinte;      
se adaugă apa, pasta de tomate, sarea, condimentele: piperul, foile de dafin și mierea;        
deasupra se pune mărarul verde tocat.


POFTĂ
BUNĂ!


—————

Înapoi