Ești ceea ce mănânci!


SUPĂ CREMĂ DE FASOLE VERDE

17.06.2015 09:08


SUPĂ CREMĂ DE FASOLE VERDE

INGREDINENTE:         
1 kg. fasole verde        
3 cartofi        
1 morcov       
1 rădăcină de pătrunjel        
1 ceapă        
un praf de sare / 1 linguriță de sos de soia       
condimente: piper        
1 lingură cu ulei de măsline       
pătrunjel verde

MOD DE PREPARARE:       
se curăță și se spală fasolea verde;        
se curăță, se spală și se taie în bucăți mari cartoful, morcovul, pătrunjelul, ceapa;        
se taie mărunt ceapa;        
se pune o cană de apă într-o oală și se adaugă ceapa și uleiul;       
se fierb la foc mic până scade apa;         
se pun la fiert restul de legume și se fierb de trei sferturi;

se adaugă fasolea verde  peste celelalte legume, și se continuă fierberea;      
după ce au fiert legumele, se pun la răcit și apoi se pun toate în blender și se mărunțesc bine;        
se pune crema rezultată într-o oală;      
se adaugă piperul și sarea;       
se dă în fiert și se adaugă apă fierbinte dacă supa este prea groasă;        
se servește supa în boluri cu pătrunjel verde tocat mărunt și crutoane de pâine.

POFTĂ BUNĂ!!


—————

Înapoi