Ești ceea ce mănânci!


TARTĂ CU CĂPȘUNI

26.04.2015 09:14


TARTĂ CU CĂPȘUNI

INGREDINENTE:

BLAT       
un pumn de stafide hidratate       
8-10 curmale hidratate        
1-2 linguri miere       
500 g. nuci, sau caju sau migdale        
2 linguri inka        
500 g. căpșuni       
cardamon

 MOD DE PREPARARE:      
se hidratează 4-5 ore stafidele și curmalele;       
se mixează bine nuca la robot, apoi și stafidele și curmalele;      
se amestecă nuca cu inka, mierea, stafidele și curmalele;        
se spală și se curăță fructele;       
se taie cubulețe căpșunile;      
se amestecă fructele cu cardamonul;        
într-o formă de tartă se pune folie de plastic, mai multă să cadă peste margini;        
se pun nucile cu restul ingredientelor pentru blat în forma pentru tarte și se apasă ușor;       
se pun peste blat fructele amestecate cu mirodenii;       
se scoate tarta ținând bine de marginile foliei;        
se așează pe un platou și se feliază;       
se poate servi cu frișcă din caju și/sau sos.

 POFTĂ BUNĂ!!


—————

Înapoi