Ești ceea ce mănânci!


TERINĂ CU TAPIOCA ȘI CĂPȘUNI

03.05.2015 09:58


TERINĂ CU TAPIOCA ȘI CĂPȘUNI

INGREDINENTE:       
8 linguri făină de tapioca       
400 ml. suc natural de fructe (mere, portocale sau preferați)       
2 linguri cu miere        
500 g. căpșuni        
câteva frunze de mentă proaspătă

 MOD DE PREPARARE:       
se curăță și se spală căpșunii;        
se taie căpșunii în bucăți mari;       
se pun căpșunii într-un vas, de ce formă doriți;       
se amestecă tapioca în sucul de fructe;       
se pune amestecul la fiert, amestecând continuu;       
se lasă să fiarbă încet până se îngroașă;       
se lasă să se răcorească și se pune mierea;         
peste căpșuni se pune amestecul de tapioca. Atenție, amestecul să fi călduț!;         
se adaugă frunzele de mentă tocate mărunt;      
se dă la rece câteva ore.

POFTĂ BUNĂ!!


—————

Înapoi