Ești ceea ce mănânci!


Arhivă articole

21.12.2015 12:05

COCKTAIL DE CITRICE

COCKTAIL DE CITRICEINGREDINENTE:      2 portocale;    1 minolă     2 mandarine    ½ lămâie     1 grapefruit      1 linguriță cu...

—————

20.12.2015 10:51

RULADĂ CU BISCUIȚI

RULADĂ CU BISCUIȚIINGREDINENTE:200 g. biscuiți 3 linguri inka 2 linguri de praf de roșcove 2-3 linguri cu miere 2 linguri cu rom sau 1    linguriță esență de rom 1 pumn de nuci 1 pumn de migdalePentru umplutura100 g. unt de arahideMOD DE...

—————

19.12.2015 12:48

CARTOFI CU USTUROI ȘI SOS ROȘU

CARTOFI CU USTUROI ȘI SOS ROȘUINGREDINENTE:     4 - 5 cartofi      5-6 căței de usturoi      1-2 linguri ulei de măsline     un praf de sare / 1 linguriță sos de...

—————

17.12.2015 11:13

FENICUL FIERT CU CHIMEN ȘI TOFU

 FENICUL CU CHIMEN ȘI TOFU INGREDINENTE:      2-3 bulbi de fenicul      câteva fire de chimen    brânză tofu       1 lingură cu ulei de...

—————

16.12.2015 16:09

CIORBĂ DE DOVLEAC

CIORBĂ DE DOVLEACINGREDINENTE:     1 ceapă     3-4 căței de usturoi       1 morcov      1 rădăcină de pătrunjel      2-3...

—————

15.12.2015 14:01

CHIFTELUȚE SUEDEZE

CHIFTELUȚE SUEDEZE INGREDIENTE:     1 pachet cu soia granule       3 cartofi mari      1 morcov mare     1 fir de praz      2 felii de...

—————

13.12.2015 14:55

COMPOT DIN GUTUI

COMPOT DIN GUTUI INGREDINENTE:      500 g. gutui      3-4 linguri cu miere      apă     scorțișoară, cardamonMOD DE PREPARARE:       se spală și...

—————

12.12.2015 11:08

BUDINCĂ DE DOVLECEI CU FRIGANELE

BUDINCĂ DE DOVLECEI CU FRIGANELEINGREDINENTE:      6-8 felii de pâine de secară      2 dovlecei    condimente: piper, cimbru,       pătrunjel verde /...

—————

10.12.2015 17:28

ANGHINARE FIARTĂ CU MAIONEZĂ VEGETALĂ

ANGHINARE  FIARTĂ CU MAIONEZĂ VEGETALĂINGREDINENTE:      4 anghinare      o mână cu leurdă sau 4-5 căței usturoi     un praf de sare     ½ plic cu praf de coptMAIONEZĂ...

—————

29.10.2015 09:14

DRESSING DE MAIONEZĂ CU PASTĂ DE TOMATE ȘI USTUROI

DRESSING DE MAIONEZĂ CU PASTĂ DE TOMATE ȘI USTUROIINGREDIENTE:3-4 căței de usturoi1 lingură cu pastă de tomatepiperMAIONEZĂ VEGETALĂ 1 cartof mic2 linguri muștar1-2 linguri ulei de măsline zeamă de lămâie1 linguriță cu miereun praf de sare / 1 linguriță sos de soia MOD DE...

—————