Arhivă articole
22.07.2015 09:39
SUPĂ GAZPACHO DE DOVLECEI CU AVOCADOINGREDINENTE: 3 dovlecei 1 avocado 1 ceapă roșie mică ½...
—————
21.07.2015 12:05
CHIFTELE DIN CARTOFI FIERȚIINGREDIENTE3-4 cartofi mari fierți 2 cepe tocate mărunt 5-6 linguri cu făină de tapioca 300 ml. apă 100 g. brânza tofu rasă 1 lingură de ulei de măsline piper un praf de sare 1 legătură cu mărar verdeMOD DE PREPARARE se spală...
—————
20.07.2015 10:51
COCKTAIL DE PEPENEINGREDINENTE: pepene roșu; pepene galben; scorțișoară; frunze de mentă.MOD DE...
—————
19.07.2015 16:25
DULCEAȚĂ DE CAISE INGREDINENTE: 1 kilogram de caise 2 linguri cu zahăr brun 1 plic cu...
—————
18.07.2015 12:45
CUS CUS CU CEAPĂ ȘI USTUROIINGREDINENTE: 1 pungă (250 g.) cus cus 1 ceapă albă sau 3 cepe verzi, micuțe 2 linguri ulei de...
—————
17.07.2015 10:34
DRESSING IUTEINGREDINENTE: 1 rădăcină de ghimbir; 2 cepe roșii (potrivite, ca mărime); 1 ardei iute; coriandru...
—————
16.07.2015 07:17
SALATĂ PRAZ, NUCI, PORUMB, ANANAS ȘI SALATĂ VERDEINGREDINENTE: 2 fire de praz (mici ca mărime) 100 g. boabe de porumb fierte 100g. brânză...
—————
15.07.2015 09:08
CIORBĂ DE FASOLE VERDEINGREDINENTE: 1 kg. fasole verde 2 morcovi 1 rădăcină de pătrunjel 1...
—————
14.07.2015 10:26
PATEU DIN SOIAINGREDINENTE: 1 pachet de soia granule pătrunjel verde 1 ceapă 1...
—————
13.07.2015 10:03
COCKTAIL CU CIREȘE ȘI VIȘINEINGREDINENTE: 250 g. cireșe; 250 g. vișine; scorțișoară, cardamon; frunze de mentă.MOD DE...
—————