Arhivă articole
14.05.2015 08:23
SALATĂ DE FRUNZE DE PĂPĂDIE CU RIDICHI, NUCI ȘI PORUMBINGREDINENTE: 200 g. frunze de păpădie 1 legătură de ridichi de lună un pumn cu...
—————
13.05.2015 09:31
SUPĂ CREMĂ DE GULIIINGREDINENTE: 3-4 gulii 2 cartofi 2 2 morcovi 1 rădăcină de...
—————
12.05.2015 09:25
FRIGANELEINGREDINENTE: 6-8 felii de pâine de secară condimente: piper, cimbru, pătrunjel verde / mărar 2 căței de...
—————
10.05.2015 19:11
COCKTAIL DE PĂPĂDIE SUC DE LĂMÂIE ȘI MIEREINGREDINENTE: 2 lămâi; 3-4 mâini de frunze de păpădie proaspete și...
—————
10.05.2015 10:08
RABARBĂ CU FRIȘCĂ DIN NUCĂ DE COCOS INGREDINENTE: 2-3 fire de rabarbă 2 linguri cu miere 200 ml. vin alb 1 linguriță cu...
—————
09.05.2015 11:06
LEGUME LA GRĂTARINGREDIENTE:1 dovlecel2 cartofi1 căpățână de usturoi2-3 cepe1-2 lingurițe ulei de măslineun praf de sare / 1 linguriță de sos de soiacondimente: piper, rozmarin / chimen, cimbru; pătrunjel verde, mărar, coriandru - la alegere.OBSERVAȚIELegumele (dovleceii, cartofii) pot fi folosite...
—————
08.05.2015 16:59
DRESSING DE PĂTRUNJEL CU MAIONEZĂ VEGETALĂINGREDINENTE:1 legătură cu frunze de pătrunjel verdeMAIONEZĂ VEGETALĂ1 cartof mic2 linguri muștar1-2 linguri ulei de măslinezeama de la 1/2 de lămâie1 linguriță cu miereun praf de sare / 1 linguriță sos de soia piperMOD DE PREPARARE:MAIONEZĂ VEGETALĂ: se...
—————
07.05.2015 07:57
SALATĂ CU CUS CUS ȘI SALATĂ VERDEINGREDINENTE:3-4 linguri cu cus cus250-300 ml. zeamă de supă de legume1 salată verde2 cepe verzi1 usturoi verde / o mână de leurdă2-3 ridichi1 legătură mărar verdecimbru uscat, piperDRESSING1-2 linguri ulei de măsline1 lingură cu oțet de mere1 linguriță...
—————
06.05.2015 09:42
BORȘ DE SFECLĂ CU LOBODĂINGREDINENTE: 2 sfecle roșii, potrivite ca mărime 2-3 legături de lobodă verde 2 morcovi 1 rădăcină...
—————
05.05.2015 08:15
BILUȚE DIN BRÂNZĂ TOFUINGREDINENTE: o bucată de brânză tofu; 3-4 linguri de smântână...
—————