Ești ceea ce mănânci!


Arhivă articole

24.02.2015 10:07

CEREALE CU MERIȘOARE; GOJI ȘI STAFIDE

CEREALE CU MERIȘOARE; GOJI ȘI STAFIDE INGREDINENTE:        1 linguriță de grâu        1 linguriță de orez         1 linguriță de hrișcă 5-6...

—————

23.02.2015 12:59

COCKTAIL DE GRAPEFRUIT CU SUC DE ANANAS

COCKTAIL DE GRAPEFRUIT CU SUC DE ANANAS INGREDINENTE:     250 ml. suc de ananas;         2 grapefruit       ½ lămâe;         1 linguriță cu...

—————

22.02.2015 11:30

MERE CĂLITE CU SCORȚIȘOARĂ ȘI NUCI

MERE CĂLITE CU SCORȚIȘOARĂ ȘI NUCI INGREDINENTE:        2 linguri cu miere       4-5 mere        1 pumn cu nuci        cardamon,...

—————

21.02.2015 10:34

CHIFTELE DIN CARTOFI RAȘI

CHIFTELE DIN CARTOFI RAȘI INGREDINENTE:        3 cartofi mari      1 legătură de mărar sau pătrunjel verde       1 ceapă         3-4 căței de...

—————

20.02.2015 10:33

DRESSING DE SMÂNTÂNĂ VEGETALĂ CU MĂRAR

DRESSING DE SMÂNTÂNĂ VEGETALĂ CU MĂRARINGREDINENTE:         1 cană cu caju       ½ lămâie       1/2 cană cu apă caldă      un praf de...

—————

19.02.2015 09:44

SALATĂ DE CARTOFI COPȚI CU VARZĂ MURATĂ CU CHIMEN

SALATĂ DE CARTOFI COPȚI CU VARZĂ MURATĂ ȘI CHIMEN  INGREDINENTE:      5-6 cartofi        1 varză mică murată       1 lingură cu ulei de...

—————

18.02.2015 10:44

CIORBĂ DE CARTOFI CU TARHON

CIORBĂ DE CARTOFI CU TARHON INGREDINENTE:       4-5 cartofi      2 morcovi        1 rădăcină de pătrunjel       1...

—————

17.02.2015 11:24

LIPII CU CARTOFI

LIPII CU CARTOFI INGREDINENTE:     4-5 cartofi copți         2 căni cu făină      2 căni cu apă       un cub mic de drojdie     un...

—————

16.02.2015 10:02

COCKTAIL DE SFECLĂ ROȘIE CU MORCOVI

COCKTAIL DE SFECLĂ ROȘIE CU MORCOVI INGREDINENTE:       2 morcovi;       2 sfecle roșii, medii ca mărime;       piper;       cimbru...

—————

15.02.2015 11:20

BOABE DE PORUMB CU MIERE, NUCI ȘI SCORȚIȘOARĂ

BOABE DE PORUMB CU MIERE, NUCI ȘI SCORȚIȘOARĂ INGREDINENTE:     o pungă cu boabe de porumb refrigerate;    2-3 linguri de miere      un praf de sare     un pumn de...

—————