
Ești ceea ce mănânci!
FRUCTE LA GRATAR CU FRIȘCĂ DIN NUCĂ DE COCOS
26.07.2015 12:56FRUCTE LA GRATAR CU FRIȘCĂ DIN NUCĂ DE COCOS ȘI SOS DIN FRUCTE DE PĂDURE
INGREDINENTE:
1 fruct de ananas
2 piersici
1 măr
1 linguriță cu zahăr brun
200 g. fructe de pădure
FRIȘCĂ DIN NUCĂ DE COCOS
1 cană cu fulgi de nucă de cocos
1 lingură cu miere
2 lingurițe cu suc de lămâie
vanilie
un praf de sare
MOD DE PREPARARE:
se prepară frișca: se hidratează fulgii de cocos 4-5 ore în apă; se introduc toate ingredientele în blender; se amestecă până se obține o textura omogenă și cremoasă;
se curăță ananasul;
se taie rondele (groase cam de 1-1,5 cm.) ananasul;
se curăță și se spală mărul și piersicile;
se scot sâmburii de la măr și de la iersici;
se taie mărul și piersicile, rondele;
se pun fructele pe grătar și se lasă âteva minute pe fiecare parte;
se scot într-un vas;
SOSUL DE FRUCTE DE PĂDURE
- se pun fructele după ce au fost spălate și zahărul într-o crăticioară;
- se ierb încet la foc mic până capătă consistența unui sos;
- se oarnă sosul de fructe de pădure peste ananas;
- se ervesc calde sau se poate da la frigider câteva ore;
- se ervește cu frișcă din fulgi de cocos.
POFTĂ BUNĂ!
—————