Ești ceea ce mănânci!


FRUCTE LA GRATAR CU FRIȘCĂ DIN NUCĂ DE COCOS

26.07.2015 12:56


FRUCTE  LA GRATAR CU FRIȘCĂ DIN NUCĂ DE COCOS ȘI SOS DIN FRUCTE DE PĂDURE

INGREDINENTE:        
1 fruct de ananas        
2 piersici        
1 măr      
1 linguriță cu zahăr brun       
200 g. fructe de pădure

FRIȘCĂ DIN NUCĂ DE COCOS       
1 cană cu fulgi de nucă de cocos         
1 lingură cu miere       
2 lingurițe cu suc de lămâie        
vanilie        
un praf de sare

MOD DE PREPARARE:        
se prepară frișca: se hidratează fulgii de cocos 4-5 ore în apă; se introduc toate  ingredientele în blender; se amestecă până se obține o textura omogenă și cremoasă;      
se curăță ananasul;        
se taie rondele (groase cam de 1-1,5 cm.) ananasul;         
se curăță și se spală mărul și piersicile;        
se scot sâmburii de la măr și de la iersici;        
se taie mărul și piersicile, rondele;       
se pun fructele pe grătar și se lasă âteva minute pe fiecare parte;      
se scot într-un vas;

SOSUL DE FRUCTE DE PĂDURE

- se pun fructele după ce au fost spălate și zahărul într-o crăticioară;

- se ierb încet la foc mic până capătă consistența unui sos;

- se oarnă sosul de fructe de pădure peste ananas;

- se ervesc calde sau se poate da la frigider câteva ore;

- se ervește cu frișcă din fulgi de cocos.

 POFTĂ BUNĂ!

—————

Înapoi