Ești ceea ce mănânci!


ANANAS LA GRATAR CU SOS DE FRUCTE DE PĂDURE

07.06.2015 11:04


ANANAS LA GRATAR CU SOS DE FRUCTE DE PĂDURE

INGREDINENTE:        
1 fruct de ananas         
1 linguriță cu zahăr brun        
200 g. fructe de pădure

 MOD DE PREPARARE:        
se curăță ananasul;         
se taie rondele (groase cam de 1-1,5 cm.) ananasul;       
se pun pe grătar și se lasă câteva minute pe fiecare parte;       
se scot într-un vas;

SOSUL DE FRUCTE DE PĂDURE

-  se pun fructele după ce au fost spălate și zahărul într-o crăticioară;

- se fierb încet la foc mic până capătă consistența unui sos;

-  se toarnă sosul de fructe de pădure peste ananas;

-  se servește cald sau se poate da la frigider câteva ore.

POFTĂ BUNĂ!!


—————

Înapoi