Ești ceea ce mănânci!


BISCUIȚI DIN FULGI DE OVĂZ

05.07.2015 16:25


BISCUIȚI DIN FULGI DE OVĂZ

INGREDINENTE:        
300 g fulgi de ovăz         
200 ml. apă fierbinte        
2-3 linguri cu praf de inka        

5-6  linguri făină de tapioca       
300 ml. apă         
100 g unt de cacao, la temperatura camerei        
2 linguri cu miere        
un pumn cu alune, nuci, migdale         
vanilie

MOD DE PREPARARE:        
se prepară praful de inka amestecându-se cu apa fierbinte și mierea;        
se mărunțesc fulgii de ovăz la robot, obținându-se o făină;        
se pune făina de ovăz într-un vas și se amestecă cu băutura de inka preparată anterior;       
se freacă untul de cacao cu vanilia;        
se încorporează în unt făina de ovăz amestecată cu inka;        
se desface tapioca în apa rece apoi se pun la fiert mestecând continuu. Se lasă să fiarbă încet până se îngroașă;      
se pune amestecul de tapioca rezultat peste celelalte ingrediente;         
se adaugă alunele, nucile, migdalele;        
se pune hârtie de copt pe fundul unei tăvi;         
se formează grămăjoare de aluat și se așează în tava tapetată cu hârtie de copt;       
se dă la cuptor pentru 8-10 minute;        
se lasă să se răcească și se servesc cu ceai.

POFTĂ BUNĂ!!


—————

Înapoi