Ești ceea ce mănânci!


BISCUȚI DIN FULGI DE OVĂZ

24.01.2016 09:11


BISCUȚI DIN FULGI DE OVĂZ

INGREDINENTE: 

  • 300 g fulgi de ovăz

  • 300 g faină integrală
  • 200 g unt vegetal

  • 240g zahăr brun

  • 6 ouă de prepeliță

  • 1 pliculeț cu praf de copt

  • 2 pliculețe cu zahăr vanilat

  • 100 g pudră de roșcove
  • un praf de sare

MOD DE PREPARARE:    
se freacă untul cu zaharul și zahărul vanilat;     
se încorporeaza ouale, praful de copt, sarea;      
se adaugă făina, fulgii de ovăz și, la final, pudra de roșcove;     
se formează grămăjoare de aluat pe tava tapetată cu hârtie de copt și se dau la cuptor pentru 8-10 minute,

POFTĂ BUNĂ!!


—————

Înapoi