
Ești ceea ce mănânci!
BORȘ DE LOBODĂ CU SALATĂ VERDE
01.04.2015 09:11BORȘ DE LOBODĂ CU SALATĂ VERDE
INGREDIENTE
4 legături de lobodă roșie și verde
1 salată verde
3-4 cepe verzi
2-3 linguri orez
1 lingură bulion
un praf de sare / 1 linguriță de sos de soia
condimente: piper
1 lingură cu ulei de măsline
1 litru de borș
pătrunjel verde, leuștean verde
MOD DE PREPARARE
se curăță, se spală și se taie rondele ceapa verde,
se pune o cană de apă într-o oală și se adaugă ceapa și uleiul,
se fierb la foc mic până se înmoaie ceapa,
se curăță și se spală salata verde și loboda,
se adaugă peste ceapa fiartă, 200-300 ml. apă și orezul,
se fierb cam 15 minute,
se taie loboda și salata verde
se adaugă în oală împreună cu borșul fierbinte,
se adaugă și bulionul și se dă în fiert 2-3 minute,
se adaugă piperul și sarea;
se servește în boluri cu pătrunjel verde și leuștean tocate mărunt deasupra.
POFTĂ BUNĂ!!
—————