Ești ceea ce mănânci!


BORȘ DE LOBODĂ CU SALATĂ VERDE

01.04.2015 09:11


BORȘ DE LOBODĂ CU SALATĂ VERDE

 INGREDIENTE      
4 legături de lobodă roșie și verde      
1 salată verde       
3-4 cepe verzi         
2-3 linguri orez     
1 lingură bulion       
un praf de sare / 1 linguriță de sos de soia       
condimente: piper        
1 lingură cu ulei de măsline        
1 litru de borș        
pătrunjel verde, leuștean verde

 MOD DE PREPARARE       
se curăță, se spală și se taie rondele ceapa verde,      
se pune o cană de apă într-o oală și se adaugă ceapa și uleiul,        
se fierb la foc mic până se înmoaie ceapa,        
se curăță și se spală salata verde și loboda,       
se adaugă peste ceapa fiartă, 200-300 ml. apă și orezul,      
se fierb cam 15 minute,      
se taie loboda și salata verde       
se adaugă în oală împreună cu borșul fierbinte,       
se adaugă și bulionul și se dă în fiert 2-3 minute,       
se adaugă piperul și sarea;        
se servește în boluri cu pătrunjel verde și leuștean  tocate mărunt deasupra.

 POFTĂ BUNĂ!!


—————

Înapoi