Ești ceea ce mănânci!


BORȘ DE IARNĂ

26.01.2015 09:05


BORȘ DE IARNĂ

 INGREDINENTE:     
1 cană cu tărâțe de grâ       
¼ cană cu mălai         
½ lămâie        
1 felie de pâine

MOD DE PREPARARE:         
se stoarce zeama de la ½ lămâie;         
se spală un borcan de 3 litri;      
se pun în borcan tărâțele, mălaiul, zeama de lămâie, felia de pâine;     
se umple borcanul cu apă;      
se acoperă borcanul cu o farfurioară;       
se pune borcanul undeva unde bate soarele;        
se amestecă zilnic în borcan cu o lingură de lemn, cu coada lungă;        
după 5-6 zile se scoate borșul în sticle, strecurându-l;      
se păstrează 3-4 linguri din amestec pentru când se prepară următorul borș.

POFTĂ BUNĂ!!


—————

Înapoi