Ești ceea ce mănânci!


CĂPȘUNI MARINATE CU FRIȘCĂ

24.05.2015 08:39


CĂPȘUNI MARINATE CU FRIȘCĂ

INGREDINENTE:       
500 g. căpșuni

MARINATA        
200 -300 ml. vin alb        
1 lingură cu miere        
5-6 frunze de mentă

FRIȘCA VEGETALĂ         
1 cană cu fulgi de nucă de cocos         
1 lingură cu miere        
2 lingurițe cu suc de lămâi       
vanilie        
un praf de sare     
 MOD DE PREPARARE:        
se prepară FRIȘCA VEGETALĂ: se  hidratează fulgii de cocos 4-5 ore în apă caldă;

se introduc toate ingredientele în blender; se amestecă până se obține o textura omogenă și cremoasă.        
se dă frișca la frigider;        
se curăță și se spală căpșunii;        
se taie în bucăți mari căpșunii;      
se prepară MARINATA: se amestecă într-un vas încăpător vinul, mierea și frunzele de mentă fin tăiate;        
căpșunii se pun în vas la marinat;        
se amestecă bine și se dă vasul la frigider, timp de 3-4 ore;        
se servesc căpșunii în pahare cu frișcă deasupra/

POFTĂ BUNĂ!!


—————

Înapoi