
Ești ceea ce mănânci!
CĂPȘUNI MARINATE CU FRIȘCĂ
24.05.2015 08:39CĂPȘUNI MARINATE CU FRIȘCĂ
INGREDINENTE:
500 g. căpșuni
MARINATA
200 -300 ml. vin alb
1 lingură cu miere
5-6 frunze de mentă
FRIȘCA VEGETALĂ
1 cană cu fulgi de nucă de cocos
1 lingură cu miere
2 lingurițe cu suc de lămâi
vanilie
un praf de sare
MOD DE PREPARARE:
se prepară FRIȘCA VEGETALĂ: se hidratează fulgii de cocos 4-5 ore în apă caldă;
se introduc toate ingredientele în blender; se amestecă până se obține o textura omogenă și cremoasă.
se dă frișca la frigider;
se curăță și se spală căpșunii;
se taie în bucăți mari căpșunii;
se prepară MARINATA: se amestecă într-un vas încăpător vinul, mierea și frunzele de mentă fin tăiate;
căpșunii se pun în vas la marinat;
se amestecă bine și se dă vasul la frigider, timp de 3-4 ore;
se servesc căpșunii în pahare cu frișcă deasupra/
POFTĂ BUNĂ!!
—————