Ești ceea ce mănânci!


CHUTNEY CU CEAPĂ ROŞIE

07.09.2015 11:49


CHUTNEY CU CEAPĂ ROŞIE

INGREDINENTE:       
1 kg ceapă roşie        
6 linguri ulei        
4 linguri cu miere       
300 ml vin roşu         
100 ml oţet de mere       
ienibahar         
coriandru        
nucşoară

MOD DE PREPARARE:        
se curăţă ceapa şi se taie julien și se pune într-un vas mare,          
se pun uleiul  şi ceapa și se călesc, până când ceapa devine sticloasă ;         
.se adaugă vinul şi oţetul şi se lasă să fiarbă până scade lichidul;

- se pun condimentele şi se mai lasă câteva minute pe foc ;        
-se lasă să se răcească puțin și se adaugă mierea ;        
se toarnă sosul fierbin­te în borcanele sterilizate care se închid ermetic;       
.se serveşte alături de orez, cartofi sau pur şi simplu uns pe pâineP    
 POFTĂ BUNĂ!


POFTĂ
BUNĂ!!


—————

Înapoi