Ești ceea ce mănânci!


CONOPIDĂ CU CHIMEN

03.01.2015 15:33


CONOPIDĂ CU CHIMEN

 INGREDINENTE:      
1 conopidă      
1-2 linguri ulei de măsline       
un praf de sare       
5-6 căței de usturoi;       
condimente: piper, chimen.

 MOD DE PREPARARE:     
se desface conopida buchețele;      
se pun bucățelele de conopidă în apă cu sare cca. 30 minute apoi se scurge apa;        
se pune conopida la fiert în apă cu sare;       
când conopida este fiartă se scurge apa;        
se curăță usturoiul și se zdrobește cu lama cuțitului;        
se pune uleiul, usturoiul, sarea și condimentele în tigaie;      
se încinge uleiul;     
se pune conopida bine scursă și se lasă 2-3 minute pe fiecare parte;      
se poate servi cu sos roșu sau cu brânză tofu.

 POFTĂ BUNĂ!!


—————

Înapoi