Ești ceea ce mănânci!


DOVLEAC CU CARTOFI LA CUPTOR

24.01.2015 07:12


DOVLEAC CU CARTOFI LA CUPTOR

INGREDINENTE       
1 kg. dovleac turcesc;       
3-4 cartofi;       
5-6 căței de usturoi;        
2 linguri ulei de măsline;      
un praf de sare;      
condimente: piper, cimbru, coriandru, chimen;

pătrunjel verde. 

MOD DE PREPARARE:       
se curăță și se taie dovleacul turcesc bucăți cam de 2-3 cm.;     
se curăță, se spală și se taie cartofii bucăți asemănătoare celor de dovleac;    
se curăță usturoiul;      
într-o tavă se pune hârtie de copt;   

se pune uleiul;    
se așează în tavă bucățile de dovleac turcesc, cartofii și usturoiul;       
se sărează și condimentează;         
se masează bine ca să se amestece legumele cu uleiul și condimentele;   
se dau la cuptor;       
după 30-40 minute se verifică dacă sunt coapte legumele;   
se servesc cu un dressing de smântână vegetală cu mărar verde.

POFTĂ BUNĂ!!


—————

Înapoi